UA-173530259-1 googled48e1b82401f9418.html
top of page

Bokningsvillkor för våra turer. 

Bokning och betalning:

  • Bokning sker via vårt bokningssystem på vår hemsida. Betalning görs via bokningssidan med betalkort.Avbokning:

  • Vid avbokning tar vi alltid ut en avgift på 20% av kurskostnaden för att täcka vår administration.

  • Avbokar du tidigare än 48 timmar återbetalar vi 80% av kurskostnaden.

Ombokning:

  • Det går att lägga till en ombokningsgaranti vilket gör att du får tillbaka hela summan om du avbokar tidigare än 6 timmar före.

  • Skulle du bli sjuk så finns möjlighet att boka om till ett annat tillfälle inom 12 månader.  Resegaranti:
Vi har ordnat med resegaranti hos Kammarkollegiet. Det innebär att du kan få ersättning om din resa skulle bli inställd på grund av att vi skulle drabbas av insolvens. Detta är lagstadgat enligt resegarantilagen (2018:1218) att alla som ordnar paketupplevelser ska ha.
 

Försäkring:
Naturvägledare Norra Vättern har en ansvarsförsäkring. Vi rekommenderar våra kunder att ha en olycksfallsförsäkring för säkerhets skull.
 
Gruppstorlekar:
Vi anpassar gruppens storlek och antalet naturvägledare beroende på aktivitet.

  • Upplevelser minst 2 personer max 10 personer/vägledare

  • Kajakkurser minst 2 personer max 4/coach

  • Kajakturer minst 2 personer max 6/vägledare

 
Hållbarhet:
Vi arbetar med små grupper för att säkerställa att vi lämnar så små avtryck i naturen som möjligt. Vi är gäster i naturen och visar vår omgivning stor hänsyn. 
Under häckningsperioden undviker vi platser där fåglar ruvar. Vi följer allemansrättens principer och i förekommande fall de regler som gäller i skyddad natur.
 
Vi strävar efter att använda ekologiska råvaror i samband med att vi lagar mat/fikar. Vi är en del av lokalsamhället och handlar därför varor och tjänster lokalt där så är möjligt.
Genom samarbete med andra lokala aktörer bidrar vi till vår plats landsbygdsutveckling.

 

GDPR och kontaktuppgifter:I samband med att ni bokar anger ni kontaktuppgifter till samtliga deltagare. namn, telefonnummer, epostadress samt GDPR-medgivande. Vi behöver uppgifterna för att kunna kontakta er om det skulle ske någon förändring av samlingsplats pga väderförhållanden.

  
Upplevelsen av kursen/turen:
Får gärna delas i sociala medier, men vänta tills vi avslutat vår gemensamma tur/kurs för dagen. Under vår stund tillsammans vill vi dela den med våra deltagare. Har ni något ni tycker vi inte klarat av att leva upp till, ser vi gärna att ni berättar det för oss så att vi kan utveckla vår verksamhet vidare.
 
Tagga oss gärna med #naturvägledarenorravättern, #norravätternsskärgård, #Tiveden, #visitaskersund, #runtvättern. Då kan fler få ta del av det ni upplevt.

Vandrare i skog
Paddlare vid Erkerna i Vättern
DCF022A2-D00C-4D7C-B89E-71380497FC5E.hei
bottom of page