UA-173530259-1 googled48e1b82401f9418.html
top of page

Det finstilta - Villkor för våra turer. 

Anmälan och kontaktuppgifter:

Vi behöver ha kontaktuppgifter till samtliga deltagare minst 24 timmar före turen. Detta för att kunna kommunicera eventuella ändringar i planerad tur/kurs. Kontaktuppgifterna innehåller namn, e-post och mobiltelefonnummer, om det är ok att vara med på bild. På plats kommer vi att fråga om deltagaren har någon form av allergi och ICE-nummer. Vid kajakkurser behöver vi veta längd för att hitta rätt kajak.

Avbokning:

Vid avbokning tar vi alltid ut en avgift på 20% av kurskostnaden för att täcka vår administration. Avbokar du tidigare än 48 timmar återbetalar vi 80% av kurskostnaden. Därefter återbetalar vi inte kursavgiften. Skulle du bli sjuk så finns möjlighet att boka om till ett annat tillfälle inom 12 månader. Det brukar gå att ordna. 

 

Bokning och betalning:

Bokning sker via vår hemsida, enklast är att klicka på bokningsikonen vid respektive kurs. Betalning görs via bokningssidan med betalkort, swish eller friskvårdscheck från ePassi.

En bokning ska vara betald i sin helhet vid bokningstillfället för att gälla. Är kurserna populära kan den som inte betalt missa sin plats. Frågor till Kersti 070-6747006.

 

Sjukdom:

Vi följer myndigheternas föreskrifter, rekommendationer och råd för att undvika spridning av smitta. Det innebär att vi tillämpar generösa avbokningsregler om någon skulle bli sjuk. Vi behåller dock en adminavgift vid avbokning på 20%.  

 

Försäkring:

Naturvägledare Norra Vättern har en ansvarsförsäkring. Vi rekommenderar våra kunder att ha en olycksfallsförsäkring för säkerhets skull.

 

Gruppstorlek:

Vi anpassar gruppens storlek och antalet naturvägledare beroende på aktivitet.

  • Friluftsliv och upplevelser minst 2 personer max 10 personer/vägledare

  • Kajakkurser minst 2 personer max 4/coach

  • Kajakturer minst 2 personer max 6/vägledare

 

Hållbarhet:

Vi arbetar med små grupper för att säkerställa att vi lämnar så små avtryck i naturen som möjligt. Vi är gäster i naturen och visar vår omgivning stor hänsyn. 

Under häckningsperioden undviker vi platser där fåglar ruvar. Vi följer allemansrättens principer och i förekommande fall de regler som gäller i skyddad natur.

 

Vi strävar efter att använda ekologiska råvaror i samband med att vi lagar mat/fikar. Vi är en del av lokalsamhället och handlar därför varor och tjänster lokalt där så är möjligt.

Genom samarbete med andra lokala aktörer bidrar vi till vår plats landsbygdsutveckling.

Upplevelsen av kursen/turen:

Får gärna delas i sociala medier, men vänta tills vi avslutat vår gemensamma tur/kurs för dagen. Under vår stund tillsammans vill vi dela den med våra deltagare. Har ni något ni tycker vi inte klarat av att leva upp till, ser vi gärna att ni berättar det för oss så att vi kan utveckla vår verksamhet vidare.

 

Tagga oss gärna med #naturvägledarenorravättern, #norravätternsskärgård, #tivden, #visitaskersund, #runtvättern. Då kan fler få ta del av det ni upplevt.

IMG_0359_edited.jpg
IMG_0074.JPEG
DCF022A2-D00C-4D7C-B89E-71380497FC5E.hei
bottom of page