UA-173530259-1 googled48e1b82401f9418.html
 

Nu är stegen lätta igen!

Efter en lång höst med svårighet att komma ut och röra på sig efter en planerad operaton är jag nu på gång igen. Det är svårt att marknadsföra något när man inte vet riktigt om det går att genomföra. Så därför har det dröjt lite och utvecklingen av Naturvägledare Norra Vättern har stått lite stilla.Men nu är det dags att ta fart igen!

Har under helgledigheterna runt jul och nyår ägnat mig åt att utforska bra platser för olika upplevelser och upptäckter. Jag vill ju ha fina platser och som är tillgängliga. Så vi har vandrat, ibland hemifrån, ibland åkt en bit med bilen. Det är främst när det gäller landaktiviterna jag behöver hitta bra platser. Norra Vätterns skärgård hittar jag i som i min egen väska.Just nu har jag lagt ut en vårmorgon och en kajakkurs under våren. Men det kommer mera.

När luften och vattnet blir varmare tänker jag erbjuda enkla kajakturer kombinerad med "vattenqigong" - garanterat torrt, lovar. Så håll utkik!

0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla