UA-173530259-1 googled48e1b82401f9418.html
top of page

Månadens tips
Midvintertid

Vi vet att du har mycket i din vardag och därför behöver smita bort en dag eller helg för att göra något helt annat.

Därför har vi samlat våra bästa tips för årstiden på den här sidan.

Enkelt - eller hur?

Läs mer eller kolla tillgängligheten under bokaknappen.

Eldens magi - berättelser vid elden

Koppla av runt elden som du lyckats tända själv med eldstål. Vi visar dig och du gör. Över elden kokar vi kaffe som vi dricker ur träkåsor. Den mysiga stämningen förstärks av att vi delar våra berättelser med dig. En bra start på helgen helt enkelt. Detta kan du få uppleva på fredagskvällar som en start på en mysig helg i Tiveden och Askersund.

Berättelser vid elden helgmys i Tiveden_

Vinterspecial Kickstart Kajak

Har du paddlat några somrar och har grönt paddelpas? Då kanske det är dags att pröva på vinterpaddling  vår  ledning. Vi har gjort en specialvariant av vår Kick-start i kajak vilket innebär att du tillsammans med en vän kan få uppleva vinterpaddlingens magi. Du får låna kajak, flytväst, kapell, paddel och paddelytterkläder. Exakt vad du behöver ha med dig återkommer vi med efter din bokning. Vintertid krävs det att det är "bra väder" så se bokningen som ett önskemål, skulle det blåsa eller vara för mycket is så hittar

Vinterpaddling två paddlare

Tivedsskogen möter Vätterns klippor

Med skogen i ryggen möter du de öppna vyerna ut över Vätterns magiska vatten. Genom vår lokala guide blir naturen mer än en vacker bakgrund, den får liv genom berättelserna om livet vid och i Vättern. En lagom tur att göra en lördag innan du avslutar med relax eller Afternoon tea i Askersund.

Utsikt över Vätterns skärgård
bottom of page